Cartonajes Fx Sanmarti Fx Sanmarti Caixes de cartró

Per que cartró ondulat?

Si tria cartró ondulat, li costarà menys i podrà personalitzar els embalatges amb la marca de la seva empresa. A més de ser més barat, ajuda al medi ambient augmentant la massa forestal del nostre planeta. Els arbres són molt importants per a la reducció del CO² de l'atmosfera i frenar el canvi climàtic.

Cartró ondulat i medi ambient

A quanta gent li agradaria estalviar diners alhora que fa un gest per millorar el medi ambient del nostre planeta? 12 raons per utilitzar cartró ondulat.

Cartró ondulat, un embalatge de primera classe

Quan els seus productes viatgen en caixes de cartró ondulat ho fan amb la seguretat i comoditats necessàries per arribar al seu destí en excel·lents condicions.

Cartón ondulado y medio ambiente

El cartró ondulat és l'elecció més natural per a l'embalatge. Es fabrica a partir del paper, que és una matèria primera d'origen natural, renovable, reciclable i biodegradable.

"Cartró ondulat. Un bon negoci per a la seva empresa i per al planeta!!!"

Cartonatges Fx. Fábrica de caixes de cartróCertifit ISO 9001Caixes personalitzades i manipulats de cartró imprès en flexografia fabricat en totes les formes i mides

Demani un pressupost

Carregant el mapa de localització...

Podem ajudar?

El nostre equip tècnic d'especialistes en embalatges i packaging pot assessorar en tots aquells dubtes sorgits a l'hora d'embalar nous productes.

Les nostres caixes són més barates perquè som fabricants.

Carrer Géminis, 8-14 08228-Terrassa (Barcelona)

info@fxsanmarti.com

+34 937 860 700

Segueixi'ns a les xarxes socials