Caixes de cartró a grans quantitats

Nosaltres l'ajudem a aconseguir la caixa de cartróque més s'adequa a les seves necessitats i a les de la seva empresa en el menor temps possible.

Cansat de perdre comandes grans a causa de retards en el lliurament de l'embalatge?

Analitzem les necessitats de la seva empresa i optimitzem els nostres processos de producció per aconseguir el seu embalatge al millor preu possible. Tenim una gran experiència en fabricar caixes personalitzades a mida amb canal senzill o doble canal, d'acord amb les seves necessitats. Nosaltres l'ajudem a aconseguir la caixa que necessita la seva empresa sense augments en els preus.

Analitzem les necessitats de la seva empresa i fabriquem el seu embalatge totalment personalitzat.

Utilitzar caixes personalitzades ajuda a generar major impacte de la seva marca en els seus clients.

A més de protegir durant el transport, som conscients que un bon disseny millora la possibilitat de venda dels seus productes i millora la imatge de la seva marca. És per això que tenim un departament tècnic de professionals amb gran experiència que l'ajudarà a resoldre els seus dubtes a l'hora d'embalar nous productes.

Els nostres especialistes li ofereixen la millor solució, i s'encarreguen de tot.

Las cajas de cartón protegen durante el transporte, aumentan la visilbilidad de la marca, pero también es muy importante que su coste no afecte en el precio final del producto, principalmente si hablamos deLes caixes de cartró protegeixen durant el transport, augmenten la visilbilidad de la marca, però també és molt important que el seu cost no afecti en el preu final del producte, principalment si parlem de grans quantitats de caixes de cartró. El nostre equip tècnic de professionals en el Packaging resoldrà tots els dubtes a l'hora d'embalar nous productes.

¿Necesita cajas urgentes en grandes cantidades?

Nuestro servicio de entrega inmediata puede ayudarle a solucionar situaciones imprevistas con grandes pedidos.
Además de la calidad habitual de nuestras cajas de cartón, ofrecemos un servicio de entrega rápida en grandes cantidades.

SOLICITAR PRESUPUESTO

Fabricants de cartró ondulat

El nostre principal objectiu és la màxima satisfacció a les necessitats d'envasos i embalatges dels nostres clients, i és per això que Cartonajes Fx Sanmartí compta amb un sistema de qualitat UNE-EN-ISO 99001: 2000, certificat per Applus Núm. EC-0323 / 99.
La nostra experiència, a més de la voluntat constant d'innovació, ens permeten ajudar als nostres clients amb lliuraments ràpides i de qualitat immillorable.
El nostre equip tècnic els pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.

Lliurament immediat

La nostra capacitat de producció ens permet fabricar i lliurar la seva comanda en pocs dies.

Grans quantitats

Les nostres caixes són més barates, podem oferir preus de fàbrica perquè som fabricants.

Caixes personalitzades

Personalitzem el seu embalatge o caixa de cartró amb la imatge i marca de la seva empresa.

Cartonatges i caixes de cartró

Esculli el seu producte i sol·liciti'ns un pressupost sense compromís.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.