Caixes personalitzades de cartró

Vol caixes amb mesures especials, personalitzades i més barates al que hi ha al mercat?

Caixes de cartró especials, caixes siliconades, desmuntables o acte muntables, caixes amb interiors especials, tubs triangulars, discos i rodets, i molts altres, tots amb la possibilitat d'impressió amb la marca de la seva empresa.

La serigrafia impresa a tot color amb la imatge corporativa de la seva marca en les caixes de cartró que transporten els seus productes, són una de les millors publicitats per la seva empresa.

Li agradaria tenir caixes a mida amb la imatge corporativa de la seva empresa?

Personalitzar el seu embalatge li permet una major exposició de la seva marca durant els processos de transport i emmagatzematge alhora que ajuda a distingir els seus productes en els magatzems de venda al majorista.

Les nostres caixes personalitzades estan realitzades en cartonatge d'alta qualitat i resistència. Realitzem qualsevol tipus de caixa.

Analitzem les necessitats de la seva empresa i fabriquem el seu embalatge totalment personalitzat.

Un producte adequadament embalat, sense errors d'apilament i la marca adequadament impresa ofereix garanties al consumidor que el fabricant es preocupa amb la qualitat.

En obrir un producte acabat de comprar és important la impressió del seu client, de manera que no hi ha res millor que l'embalatge sigui una cosa atractiu que romangui en la seva memòria, i en molts casos fins al seu ús quotidià, permetent que la vostra marca en la ment dels seus consumidors

Utilitzar caixes personalitzades ajuda a generar major impacte de la seva marca en els seus clients.

A més de protegir durant el transport, som conscients que un bon disseny millora la possibilitat de venda dels seus productes i millora la imatge de la seva marca. És per això que tenim un departament tècnic de professionals amb gran experiència que l'ajudarà a resoldre els seus dubtes a l'hora d'embalar nous productes.

Els nostres especialistes li ofereixen la millor solució, i s'encarreguen de tot.

Necessita ajuda per personalitzar la seva caixa?

Somo especialistes en embalatges i packaging i podem assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora de personalitzar la seva caixa amb el nom i la logo de la seva empresa.
Indiqui'ns les seves necessitats i el nostre equip li oferirà la millor solució.

SOLICITAR PRESUPUESTO

Fabricants de cartró ondulat

El nostre principal objectiu és la màxima satisfacció a les necessitats d'envasos i embalatges dels nostres clients, i és per això que Cartonajes Fx Sanmartí compta amb un sistema de qualitat UNE-EN-ISO 99001: 2000, certificat per Applus Núm. EC-0323 / 99.
La nostra experiència, a més de la voluntat constant d'innovació, ens permeten ajudar als nostres clients amb lliuraments ràpides i de qualitat immillorable.
El nostre equip tècnic els pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.

Lliurament immediat

La nostra capacitat de producció ens permet fabricar i lliurar la seva comanda en pocs dies.

Grans quantitats

Les nostres caixes són més barates, podem oferir preus de fàbrica perquè som fabricants.

Caixes personalitzades

Personalitzem el seu embalatge o caixa de cartró amb la imatge i marca de la seva empresa.

Cartonatges i caixes de cartró

Esculli el seu producte i sol·liciti'ns un pressupost sense compromís.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.