Fons troquelats de cartró

Cartró ondulat imprès en flexografia en fons de color i troquelado.Es el model habitualment utilitzat per transportar brics (de llet, sucs, etc.), rajoles i, en menor mesura, ampolles (per exemple, de vi).
-Troquelado plano. La base oposada al encuny és metàl·lica i el seu moviment és perpendicular a la mateixa el que proporciona una major neteja en el tall.
-Troquelado rotativo. L'encuny és cilíndric i la base oposada està feta amb un material flexible. Al contrari que en l'encunyat pla, el moviment és continu. Les caixes fabricades en encunyat rotatiu solen ser del tipus "Wrap Around", utilitzades fonamentalment per a l'envasament de brics.

  • >> Cartró ondulat imprès en flexografia.
  • >> Diferents tamanys.
  • >> Fons de color i encunyat.
  • >> Diferents qualitats de cartró.

Solicitar presupuesto Modelos FEFCO

Fabricants de cartró ondulat

El nostre principal objectiu és la màxima satisfacció a les necessitats d'envasos i embalatges dels nostres clients, i és per això que Cartonajes Fx Sanmartí compta amb un sistema de qualitat UNE-EN-ISO 99001: 2000, certificat per Applus Núm. EC-0323 / 99.
La nostra experiència, a més de la voluntat constant d'innovació, ens permeten ajudar als nostres clients amb lliuraments ràpides i de qualitat immillorable.
El nostre equip tècnic els pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.

Lliurament immediat

La nostra capacitat de producció ens permet fabricar i lliurar la seva comanda en pocs dies.

Grans quantitats

Les nostres caixes són més barates, podem oferir preus de fàbrica perquè som fabricants.

Caixes personalitzades

Personalitzem el seu embalatge o caixa de cartró amb la imatge i marca de la seva empresa.

Podem ajudar?

El nostre equip tècnic d'especialistes en embalatges i packaging pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.

DEMANAR PRESSUPOST

Cartonatges i caixes de cartró

Esculli el seu producte i sol·liciti'ns un pressupost sense compromís.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.