Caixes de cartró comandes urgents amb lliurament immediat

Oferim un servei de lliurament ràpid en tota la nostra gamma de productes. Si vostè ha de complir amb terminis ajustats, podem ajudar lliurant la seva comanda en el menor temps possible. Nosaltres l'ajudem a aconseguir la caixa de cartró que més s'adequa a les seves necessitats i a les de la seva empresa en el menor temps possible.

Ens comprometem amb curts terminis de lliurament i un servei superior. 3-4 dies després d'aprovat el projecte.

Si la seva comanda és rebut a les nostres oficines i aprovat, ens assegurem que el rebi en un màxim de 4 dies útils, sense cap cost addicional. Aquest servei especial està disponible per a la gran majoria dels nostres productes.

Utilitzar caixes personalitzades ajuda a generar major impacte de la seva marca en els seus clients.

Fabriquem el seu embalatge en pocs dies, personalitzat i amb totes les garanties.

A més de protegir durant el transport, som conscients que un bon disseny millora la possibilitat de venda dels seus productes i millora la imatge de la seva marca. És per això que tenim un departament tècnic de professionals amb gran experiència que l'ajudarà a resoldre els seus dubtes a l'hora d'embalar nous productes.

Els nostres especialistes li ofereixen la millor solució, i s'encarreguen de tot per retallar els seus terminis de lliurament.

Les caixes de cartró es fabriquen en diferents gruixos i mides segons sigui el producte a embalar. El nostre equip tècnic l'assessorarà per obtenir terminis curts de lliurament amb qualitat immillorable.

Necessita caixes urgents en grans quantitats?

El nostre servei de lliurament immediat pot ajudar a solucionar situacions imprevistes amb grans comandes.
A més de la qualitat habitual de les nostres caixes de cartró, oferim un servei de lliurament ràpid en grans quantitats.

DEMANAR PRESSUPOST

Fabricants de cartró ondulat

El nostre principal objectiu és la màxima satisfacció a les necessitats d'envasos i embalatges dels nostres clients, i és per això que Cartonajes Fx Sanmartí compta amb un sistema de qualitat UNE-EN-ISO 99001: 2000, certificat per Applus Núm. EC-0323 / 99.
La nostra experiència, a més de la voluntat constant d'innovació, ens permeten ajudar als nostres clients amb lliuraments ràpides i de qualitat immillorable.
El nostre equip tècnic els pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.

Lliurament immediat

La nostra capacitat de producció ens permet fabricar i lliurar la seva comanda en pocs dies.

Grans quantitats

Les nostres caixes són més barates, podem oferir preus de fàbrica perquè som fabricants.

Caixes personalitzades

Personalitzem el seu embalatge o caixa de cartró amb la imatge i marca de la seva empresa.

Cartonatges i caixes de cartró

Esculli el seu producte i sol·liciti'ns un pressupost sense compromís.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.