Història del cartró

Història del cartró

La gran majoria d'historiadors coincideixen en dir que el cartró va ser inventat a la Xina al segle I de la nostra era i va evolucionar fins al cartró ondulat que nococemos avui, a finals del segle XIX i principis del XX. Vegem com ha estat aquesta evolució, d'una simple caixa per guardar pergamins, fins als actuals projectes de packaging personalitzats.

1 Qui va inventar el cartró?

Diuen els historiadors que el primer a fabricar cartró va ser Cai Lun, eunuc i conseller imperial de l'Emperador He d'Han, a la Xina a finals del segle I de la nostra era.

2 Las primeras cajas de cartón

Els primers temps de la indústria del cartró ondulat van tenir com a protagonistes a pioners els processos de fabricació eren manuals.

3 Qui va inventar el cartró ondulat?

El 1874 Oliver Long va evolucionar el cartró, millorant la seva resistència, afegint una fulla llisa (simple cara) que ajudava a enfortir el full de ondulat (medium) i poc després un full com a segona cara.

"La història del cartró. 2.000 anys, des de les caixes per guardar pergamins de Cai Lun fins el cartró ondulat com a alternativa per a packaging, més barata i reciclable"

Cartonatges i caixes de cartró

Esculli el seu producte i sol·liciti'ns un pressupost sense compromís.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.

Fabricants de cartró ondulat

El nostre principal objectiu és la màxima satisfacció a les necessitats d'envasos i embalatges dels nostres clients, i és per això que Cartonajes Fx Sanmartí compta amb un sistema de qualitat UNE-EN-ISO 99001: 2000, certificat per Applus Núm. EC-0323 / 99.
La nostra experiència, a més de la voluntat constant d'innovació, ens permeten ajudar als nostres clients amb lliuraments ràpides i de qualitat immillorable.
El nostre equip tècnic els pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.

Lliurament immediat

La nostra capacitat de producció ens permet fabricar i lliurar la seva comanda en pocs dies.

Grans quantitats

Les nostres caixes són més barates, podem oferir preus de fàbrica perquè som fabricants.

Caixes personalitzades

Personalitzem el seu embalatge o caixa de cartró amb la imatge i marca de la seva empresa.

Podem ajudar?

El nostre equip tècnic d'especialistes en embalatges i packaging pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.

DEMANAR PRESSUPOST