A quanta gent li agradaria estalviar diners al mateix temps que fa un gest per millorar el medi ambient del nostre planeta?

12 MOTIUS PER UTILITZAR CARTRÓ ONDULAT

1 Neix en la naturalesa i torna a ella.

Amb una matèria primera, el paper, que prové d'un recurs natural i renovable com és la fusta, es fabriquen embalatges de cartró ondulat 100% reciclables i biodegradables. Com que és un cicle integrat i sostenible, és responsable amb el medi ambient: es planta, es conrea, s'elabora, s'usa i es recicla.

2 Ajuda al nostre planeta.

La indústria del paper i cartró es basa en una gestió forestal sostenible. Gràcies a les modernes tècniques de silvicultura, els boscos europeus han crescut un 10%. Els boscos joves, nets i controlats, tenen menor risc d'incendis.

3 Vetlla pel futur dels nostres fills.

La indústria paperera contribueix a evitar el canvi climàtic, perquè els boscos cultivats són eficients embornals de CO2. Una sola hectàrea d'arbres en creixement absorbeix 20 tones de CO2 a l'any.

4 És responsable de l'entorn natural i social.

Els processos productius són eficients, nets i responsables. Gràcies a la constant inversió mediambiental, el creixement en la producció no fa incrementar l'impacte ambiental. També contribueix a protegir l'entorn social creant ocupació estable i qualificat.

5 Disseny a mida.

Cada embalatge és funcional, pràctic i versàtil. Capaç d'adoptar tantes formes i mesures diferents com requereixi el producte, sense desaprofitar espais en magatzems i camions.

6 Ha estat, és i seguirà sent líder mundial.

L'embalatge de cartró ondulat és el més utilitzat a tot el món, per a tot tipus de productes.

7 Cada producte estrena caixa.

S'utilitza una sola vegada, el que es tradueix en màxima qualitat, seguretat i higiene. No hi ha risc de contaminació d'usos anteriors.

8 És el millor suport de comunicació, informació i imatge.

La seva facilitat i qualitat d'impressió converteixen el cartró ondulat en el millor aliat de la traçabilitat i en l'eina de màrqueting més eficaç. És el DNI del producte. Es pot personalitzar segons les necessitats de cada client.

9 L'opció més rendible.

Els costos totals associats a l'ús d'una caixa de cartró ondulat d'un sol ús són sempre inferiors als d'una caixa reutilitzable.

10 Està a tot arreu.

De mitjana, un consumidor entra en contacte amb 10 o 20 embalatges diferents de cartró ondulat cada dia.

11 Res es perd, tot s'aprofita.

Número u en reciclatge. A Espanya es recuperen a l'any cinc milions de tones de paper i cartró usats, equivalents a 50 grans estadis de futbol. Els envasos de paper i cartró ja usats es converteixen, a través del reciclat, en matèria primera secundària. Prop del 85% de la matèria primera emprada en la fabricació de caixes de cartró ondulat procedeix del reciclatge.

12 Máxima garantía de protección.

El envase de cartón ondulado, además de sólido y muy resistente, es ligero, fácil de manejar y transportar, y permite una perfecta apilabilidad, optimizando la logística. Puede contener todo y nada lo deforma. El producto siempre llega en condiciones óptimas.

Cartonatges i caixes de cartró

Esculli el seu producte i sol·liciti'ns un pressupost sense compromís.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.

Fabricants de cartró ondulat

El nostre principal objectiu és la màxima satisfacció a les necessitats d'envasos i embalatges dels nostres clients, i és per això que Cartonajes Fx Sanmartí compta amb un sistema de qualitat UNE-EN-ISO 99001: 2000, certificat per Applus Núm. EC-0323 / 99.
La nostra experiència, a més de la voluntat constant d'innovació, ens permeten ajudar als nostres clients amb lliuraments ràpides i de qualitat immillorable.
El nostre equip tècnic els pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.

Lliurament immediat

La nostra capacitat de producció ens permet fabricar i lliurar la seva comanda en pocs dies.

Grans quantitats

Les nostres caixes són més barates, podem oferir preus de fàbrica perquè som fabricants.

Caixes personalitzades

Personalitzem el seu embalatge o caixa de cartró amb la imatge i marca de la seva empresa.

Podem ajudar?

El nostre equip tècnic d'especialistes en embalatges i packaging pot assessorar en tots aquells dubtes sorgides a l'hora d'embalar nous productes.
Un cop rebut el pressupost, vam contactar amb el client per recollir tota la informació necessària per a realitzar el projecte de packaging.

DEMANAR PRESSUPOST